OCT Tuning GmbH

Tuning is meer dan paardenkrachten bijvoegen. Tunen is nauwkeurig rekening houden met mengselverhouding - injectietijd - schakelmoment - toerenbegrenzing in de lage versnellingen - automatische overbrenging en zo meer.

O.CT Tuning is ruim twintig jaar de toonaangevende specialist en kwam in 2003 met het wereldwijd gepatenteerde IPRO OBD PROGRAM die zijn tijd ver vooruit is. Onlangs is wederom een wereldprimeur aangekondigd:

Het EDC-17 enMED-17 systemen voor de nieuwe automodellen kan vanaf vandaag met de IPRO terminal worden getuned. Waar andere aanbieders stilstaan blijft O.CT Tuning investeren en innoveren.

De stekker van de IPRO terminal wordt dmv de OBD verbinding op het motormanagement aangesloten. Binnen enkele minuten zijn de gegevens uitgelezen en gecodeerd. Deze gegevens worden verstuurd naar de server van O.CT Tuning, opnieuw geprogrammeerd en stuurt de nieuwe data retour naar de IPRO terminal die op de stuurbus wordt geladen en opgeslagen. 

Na gemiddeld dertig minuten is de auto getuned volgens de fabrieks-voorschriften. Voorzien van een garantiecertificaat voor vierentwintig maanden op de complete voertuig en vijf jaar op de tuning modificatie Het IPRO OBD PROGRAM is even eenvoudig als doeltreffend, kosten-besparend en gebruikersvriendelijk.

Voor een overzicht van beschikbare merken en modellen bezoekt u onderstaande website;

www.oct-ipro.com of www.oct-tuning.com